Maak kans op een gratis Eye-Openersessie van 30 minuten

Het is mijn missie om vrouwen zich opnieuw te laten verbinden met zichzelf, vanuit het hoofd terug naar het hart en jouw gevoel. Zodat je vanuit deze verbinding kunt leven vanuit rust, zelfvertrouwen en een licht en gelukkig leven mag ervaren.

Ik merk dat veel vrouwen continu op zoek zijn naar meer informatie en bevestiging via boeken, webinars en posts, maar dat nog weinig vrouwen echt wat met deze informatie doen. Dat is zonde. Want ‘als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg’.

Een van de redenen waarom ik nu veel meer zelfvertrouwen heb en een veel lichter en gelukkiger leven leid, is dat ik altijd alles wat ik qua persoonlijk ontwikkeling heb geleerd, daadwerkelijk direct IN mijn leven integreer. Want kennis + actie = verandering. Anders blijft het ronddwalen in je hoofd, loop je keer op keer tegen dezelfde patronen aan en blijf je vastzitten. De antwoorden zijn vaak juist in onszelf te vinden. Dit is vaak makkelijker dan je denkt, je moet het alleen wel even zien!

Daarom selecteer ik elke maand 2 vrouwen voor een gratis Eye-Openersessie.
In zo’n sessie van 30 minuten denk ik met jou mee en geef ik je direct minimaal 3 eye-openers zodat jij daadwerkelijk in actie komt en weet wat je mag doen om een vrijer en lichter leven te creëren voor jezelf.

Ben jij er klaar voor om met meer zelfvertrouwen in het leven te staan en een lichter en gelukkiger leven te leiden? Vul dan hieronder de vragenlijst in. Elke 20e van de maand wordt de selectie gemaakt.

Vul hier het vragenformulier in
Maroesjka

“In een korte krachtige sessie kwam Madelon snel tot de kern. Ik kreeg mooie inzichten hoe ik op een eenvoudige manier meer zichtbaar kan worden. En het heeft me aangezet tot actie. THANKS!”

Kelly

“Bedankt voor de fijne eyeopener-sessie. In een korte tijd weer zoveel tips en inzichten gekregen. Fijne realisatie dat ik me meer bewust mag zijn van de stappen die ik al heb genomen en mag genieten van het uitzoeken waar mijn weg me heen leidt. Wat ben jij een fijne vrouw om mee te praten! Bedankt!”