Reconnect with Yourself

Je voelt de onrust in je hoofd, hoe en wat gebeurt er toch allemaal in de wereld? Dit heeft de nodige weerslag op jezelf. Je merkt spanning in je lijf en je hebt moeite om ontspanning te vinden. Er zijn vele onzekerheden. Hoe kan je hiermee omgaan?

In de online Masterclass ‘Rust in je hoofd’ bied ik jou de tools om die rust weer te gaan ervaren.

  • Locatie

    Online vanuit jouw eigen huis 
    *Ik stuur vooraf de link om in te loggen.

  • Datum

    30-03-2020: 20.30-21.30u

Wees welkom!

Deze masterclass ‘Rust in je hoofd’ kan je helpen om weer beter te voelen wat je nodig hebt in deze tijden. Meedoen kan gewoon vanaf thuis (tenslotte mogen we toch nergens meer heen voorlopig ;)).

Aanmelden kan hieronder, je krijgt op de dag zelf een link toegestuurd om online in te loggen.

Ja fijn, ik volg graag deze Online Masterclass!
Succesverhalen
Laura

“Dankzij Madelon heb ik weer een flinke stap gezet in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik ben me bewust geworden van bepaalde denkpatronen (de innerlijke ‘meangirl’) en heb fijne tools aangereikt gekregen hoe daarmee om te gaan. De coachingssessies hebben me echt een boost gegeven.”

Megan
Eyeopener-sessie

“Madelon heeft mij een nieuwe kijk op mijn dilemma gegeven rondom mijn ambitie en carrière. Vanuit persoonlijk en warm contact benaderde ze de situatie rustig, beschouwend en op maat. Ik kon echt mijn verhaal kwijt. De werkvorm gaf concrete inzichten in mijn gedachten en gevoelens. Het gevolg is dat ik nu makkelijker een keuze kan maken!”

Inschrijven


Totaal