Reconnect with Yourself

Je hoort wel vaker ‘je moet gewoon even rust nemen’ en ‘je moet gewoon kiezen voor jezelf’, maar mensen vertellen je niet altijd hoe je dat moet doen. In deze Masterclass leer je om de connectie met jezelf te maken door diverse tools en lifeskills geïnspireerd door de positieve psychologie en Mindfulness. Je leert de automatische piloot te doorbreken, om te gaan met alle gedachten, leert waar je voor staat (kernwaarden), hoe je meer (zelf)vertrouwen krijgt en hoe je ‘nee’ zegt. Zo krijg je de tools in handen om op de juiste momenten te kiezen voor jezelf en het leven te leiden dat bij jou past!

 • Locatie

  De Bewustzijn School 
  Adres:  Keizersgracht 467
  Plaats: Amsterdam

 • Datum

  Eerst volgende Masterclasses:
  01-11-2019 van 13.30 – 15.00u
  15-11-2019 van 13.30 – 15.00u
  29-11-2019 van 13.30 – 15.00u
  13-12-2019 van 13.30 – 15.00u

Wees welkom!

Om de week op vrijdag (in de even weken) vindt deze Reconnect with Yourself – Masterclass plaats op De Bewustzijnschool. Wees welkom om je even helemaal onder te dompelen en de connectie met jezelf te maken. Daar ligt de sleutel tot het voelen wat jij nodig hebt om je zelfverzekerd en stralend te voelen als een Happy Being!

Ja leuk, ik volg graag deze Masterclass!
Succesverhalen
Laura

“Dankzij Madelon heb ik weer een flinke stap gezet in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik ben me bewust geworden van bepaalde denkpatronen (de innerlijke ‘meangirl’) en heb fijne tools aangereikt gekregen hoe daarmee om te gaan. De coachingssessies hebben me echt een boost gegeven.”

Megan
Eyeopener-sessie

“Madelon heeft mij een nieuwe kijk op mijn dilemma gegeven rondom mijn ambitie en carrière. Vanuit persoonlijk en warm contact benaderde ze de situatie rustig, beschouwend en op maat. Ik kon echt mijn verhaal kwijt. De werkvorm gaf concrete inzichten in mijn gedachten en gevoelens. Het gevolg is dat ik nu makkelijker een keuze kan maken!”

Inschrijven


Totaal