Reconnect with Yourself

Iets in jou geeft aan dat je meer mag vertrouwen op je gevoel en intuïtie. Je wilt dit heel graag, maar je weet eigenlijk niet goed hoe je dit kan doen. In de les ‘Reconnect with Yourself’ ga je dit weer ervaren. Aan de hand van vertraging, rust en meditaties (Mindfulness-based) maak je opnieuw de connectie met jouw gevoel en intuïtie. Je gaat voelen wat je nodig hebt en je krijgt de ruimte om weer te luisteren naar die innerlijke stem.

 • Locatie

  De Bewustzijn School 
  Adres:  Keizersgracht 467
  Plaats: Amsterdam

 • Datum

  Eerst volgende Masterclass:
  10-01-2020 van 13.30 – 15.00u

Wees welkom!

Om de week op vrijdag (in de even weken) vindt deze Reconnect with Yourself – Masterclass plaats op De Bewustzijnschool. Wees welkom om je even helemaal onder te dompelen en de connectie met jezelf te maken. Daar ligt de sleutel tot het voelen wat jij nodig hebt om je zelfverzekerd en stralend te voelen als een Happy Being!

Ja leuk, ik volg graag deze Masterclass!
Succesverhalen
Laura

“Dankzij Madelon heb ik weer een flinke stap gezet in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik ben me bewust geworden van bepaalde denkpatronen (de innerlijke ‘meangirl’) en heb fijne tools aangereikt gekregen hoe daarmee om te gaan. De coachingssessies hebben me echt een boost gegeven.”

Megan
Eyeopener-sessie

“Madelon heeft mij een nieuwe kijk op mijn dilemma gegeven rondom mijn ambitie en carrière. Vanuit persoonlijk en warm contact benaderde ze de situatie rustig, beschouwend en op maat. Ik kon echt mijn verhaal kwijt. De werkvorm gaf concrete inzichten in mijn gedachten en gevoelens. Het gevolg is dat ik nu makkelijker een keuze kan maken!”

Inschrijven


Totaal